EVENTS

Het volgende event is op 13-10-2024

  • 00Dagen te gaan

Wat kun je verwachten bij een Limitless event?

Deze 4 punten vinden wij belangrijk en zul je bij Limitless events terugzien.

Aanbidding

Tijdens onze events is er ruimte voor aanbidding en dat belooft altijd een feestje te worden! Limitless werkt samen met verschillende bands die de aanbidding zullen organiseren tijdens onze diensten. Aanbidding is God de eer geven die Hem toekomt. Samen met jou en je leeftijdsgenoten willen we God groot maken om wie Hij is en wat Hij voor ons doet. Iedereen doet dit op zijn eigen manier en ook jij bent welkom.

Gebed

Door middel van gebed kunnen we communiceren met God, hoe ver weg Hij soms ook lijkt. Tijdens onze events is er de ruimte om met elkaar te bidden. Elk event staan er prayers voor je klaar die samen met- en voor jou willen bidden. Deze prayers zullen je met open armen ontvangen. Maar natuurlijk is er ook de ruimte om zelf of met je vrienden te bidden.

Onderwijs

Onderwijs! Nee, tijdens een event hoef je niet de boeken in. Want alles draait eigenlijk maar om 1 boek: de Bijbel
We willen je graag opbouwen in je geloof en in kennis. Hiervoor nodigen we bij ieder event een toffe spreker uit!

Vriendschap

Tijdens een Limitless event willen wij jou in contact brengen met je leeftijdsgenoten. Want wat is er nou mooier dan samen met vrienden op zoek te gaan naar datgene wat Gods Koninkrijk voor jou te bieden heeft. Bij Limitless zijn we er voor elkaar tijdens gebed, aanbidding en de gezelligheid!

Bekijk hier alle voorgaande events

Limitless is in 2016 gestart met het organiseren van jongeren evenementen. Sindsdien zijn er al een heel aantal events geweest. 

jaar Limitless
0